Cartofi taranesti cu pui la cuptor

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui
  • 1 kg cartofi
  • 1 ceapa mica
  • 3-4 catei usturoi
  • ulei
  • sare
  • piper
  • condimente ptr pui

Mod de preparare

Transam puiul si il condimentam cu condimente pentru pui. Curatam cartofii si ii taiem bucati mari. Tocam usturoiul, ceapa o taiem julien si le adaugam peste cartofi impreuna cu sarea, piperul si putin ulei. Mai putem adauga si bucatele de costita afumata sau Kaiser. Le amestecam si le rasturnam intr-un vas yena. Deasupra asezam bucatile de pui condimentate, acoperim cu capacul si dam vasul la cuptor pentru 1,5 - 2 ore. Mancarea se prepara in suc propriu si va iesi foarte frageda si gustoasa.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise