Cartofi umpluti

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 cartofi mari
  • 50 g unt
  • 100 g costita
  • o ceapa
  • 100 g carne de vita
  • 2 linguri suc de rosii
  • condimente
  • 4 linguri smantana
  • 50 g cascaval
  • 2 oua

Mod de preparare

Cartofii spalati se fierb in coaja pe jumatate. Se cojesc, se taie in doua, se scobesc.Incorporezi miezul de cartof cu ceapa calita,in care ai adaugat costita si carnea date pe masina. Le calesti putin impreuna, condimentezi, adaugi un ou. Umplii jumatatile de cartofi,pe care le-ai uns cu unt in prealabil.Asezi in vas de yena,presari cascaval ras,peste care torni sosul format

din: smantana,ou,suc de rosii. Dai la cuptor pentru o jumatate de ora

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise