Cartofi umpluti

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 cartofi mari
  • 50 g unt
  • 100 g costita
  • o ceapa
  • 100 g carne de vita
  • 2 linguri suc de rosii
  • condimente
  • 4 linguri smantana
  • 50 g cascaval
  • 2 oua

Mod de preparare

Cartofii spalati se fierb in coaja pe jumatate. Se cojesc, se taie in doua, se scobesc.Incorporezi miezul de cartof cu ceapa calita,in care ai adaugat costita si carnea date pe masina. Le calesti putin impreuna, condimentezi, adaugi un ou. Umplii jumatatile de cartofi,pe care le-ai uns cu unt in prealabil.Asezi in vas de yena,presari cascaval ras,peste care torni sosul format

din: smantana,ou,suc de rosii. Dai la cuptor pentru o jumatate de ora

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise