Cartofi umpluti

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8-10 cartofi medii fierti
  • 300gr farsh
  • 5-6 oua fierte
  • 200 gr cascaval ras
  • sare, piper

Mod de preparare

Cartofii fierti si curatati le scoatem miezul, farshul se prajeste, iar cind se raceste se adauga oule taiate cubulete ca pentru salata beauf. Umplem cartofii si-i da-m in role incalzita la temp de 150 -160*. cam 20-30min. Cind cartofii sunt gata ii presuram cu cascavul. Si-i mai lasam 5 min.
Acesta reteta fiecare o prepara in felul asa ca imi cer scuze daca se aseamana
Pofta Mare!!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise