Cartofi umpluti

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • cartofi
  • carne tocata
  • ceapa tocata
  • oua
  • sare si piper.

Mod de preparare

Se aleg cartofi de marime identica. Se curata, se spala.

Se pregateste umplutura din carne tocata, ceapa tocata, oua, sare si piper.

Cu un cutit special se scobeste o gaura-buzunar in cartofi, in care bagam umplutura.

Se aranjeaza cartofii intr-o cratita si se toarna apa cit sa cuprinda cartofii sau sos de legume.

Se fierb pina sunt gata si se pot servi cu smintina

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise