Cartofi umpluti

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cartofi
  • ceapa
  • ciuperci
  • parizer
  • ulei
  • smantana

Mod de preparare

Se fierb cartofii, dupa ce s-au fiert se li se face o scobitura in centru.

Se pun la calit ceapa si ciupercile, cand sunt aproape gata se adauga si parizerul taiat cu cubulete, dupa ce se ia de pe foc se amesteca bine cu putin pate si cu restul de restul de cartof care a ramas dupa ce i-am scobit.

Umblem cartofii si ii prajim aproximativ 1 min.

Se servesc cu putina smantana pe deasupra.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise