Cartofi umpluti cu branza telemea

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 cartofi
  • 300 g branza telemea de vaca Hochland
  • 1 ou
  • 1 lingura unt
  • 2-3 rosii
  • 1 legatura marar
  • sare

Mod de preparare

Pui cartofii la fiert in coaja, iar dupa racire ii cureti de coaja si ii tai in doua pe lung.

Scobesti cartofii cu lingurita si miezul cartofului il zdrobesti bine cu telul.

Adaugi branza telemea de vaca Hochland, mararul tocat marunt, oul si sarea dupa dorinta. Amesteci bine.

Cu aceasta compozitie umpli cartofii, dupa care ii pui intr-o tava unsa cu unt, dai la cuptor pentru 15 minute. Ornezi cu felii subtiri de rosii.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise