Cartofi umpluti cu ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g ciuperci,
  • 8 cartofi,
  • 1 ceapa,
  • 1 catel usturoi,
  • 1 legatura patrunjel,
  • sare, piper, ulei delikat

Mod de preparare

Se curata cartofii, se decupeaza un capacel, se scoate cu grija miezul si se pun la fiert 10 minute. Ciupercile se taie felii si ceapa tocata marunt. Impreuna se calesc in putin ulei, pana cand scade sosul lasat de ciuperci. Se adauga usturoiul pisat, patrunjelul tocat, sare si piper si delikat. Cartofii scursi bine se umplu cu amestecul de mai sus si se pun intr-o tava unsa bine cu ulei si se dau la cuptor pentru 15 minute

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise