Cartofi umpluti cu sunca si branza

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 cartofi
  • 100g branza de burduf
  • 100g sunca
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • smantana

Mod de preparare

Se fierb cartofii in coaja. Se scurg de apa, se lasa cateva minute la racit si se curata de coaja apoi se taie in jumatati si se scobesc la mijloc.

Se prajesc in unt ceapa si sunca taiate marunt. Se poate adauga putina boia de ardei pentru culoare.

Se amesteca branza, ceapa cu sunca prajite si ce am luat din cartofi pana se omogenizeaza. Se adauga sare si piper dupa gust.

Cu compozitia rezultata umplem cartofii. Mai putem presara putin piper si boia de ardei pe deasupra pentru aspect. Punem cartofii intr-o tava unsa cu ulei sau unt si ii bagam la cuptor, la foc mediu, 10 minute.

Cartofii astfel preparati se servesc calzi, cu smantana.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise