Cartofi umpluti cu verdeata

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cartofi
  • verdeata tocata
  • 1 ou
  • 2 linguri unt
  • sare
  • piper
  • ½ pahar smintina

Mod de preparare

Cartofii fierti in coaja, se curata si se scobesc. Miezul scos se zdrobeste bine cu furculita, se amesteca cu untul incalzit, oul, piper, marar si patrunjel tocat marunt. Se umplu cartofii cu aceasta compozitie. Se pun intr-o tava unsa cu unt si se dau la cuptor sa se rumeneasca

Se servesc cu smintina

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise