Cartofi umpluti in coaja

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10-12 cartofi
  • o lingura unt
  • 3 galbenusuri
  • o lingura branza rasa
  • sare
  • 100 gr. sunca taiata marunt
  • parmezan ras

Mod de preparare

Se aleg cartofi tineri, netezi si la fel de mari. Se spala si se coc la cuptor. Se taie la capat un capac, si cu ajutorul unei lingurite se scoate tot miezul. Se freaca repede, cat e fierbinte, cu o lingura de unt. Se adauga pe rand 3 galbenusuri, o lingura de branza rasa, sare si 100 gr. sunca taiata marunt. Se umplu cartofii la loc cu varf, netezindu-i cu lama cutitului. Se presara cu parmezan ras si se stropesc cu unt topit. Se aseaza pe o tava, se dau la cuptor, se tin 20 minute, pana se rumenesc deasupra. Se aseaza pe o farfurie pe servet, se servesc imediat, fierbinti.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise