Cartofii casei

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5-6 cartofi
  • ulei
  • 200g cascaval(cas)
  • 3-4 oua
  • marar

Mod de preparare

cureti cartofii,ii speli apoi ii tai pai si ii pui la prajit (ii acoperi cu un capac).Dupa ce s-au prajit scurgi uleiul ramas si adaugi ouale in tigaie apoi cascavalul.Amesteci cateva minute dupa care iei de pe foc si presari mararul taiat fin .

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise