Cascaval marinat (2 borcane de 450ml)

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300g rosii cherry
  • 2 lingurite zahar
  • 2 lingurite sare
  • 2 catei de usturoi
  • frunze de rozmarin tocate
  • 150 ml ulei
  • 2 cepe
  • busuioc
  • 2 ardei iuti
  • 300g cascaval moale
  • 100ml supa
  • 4 linguri otet
  • piper boabe

Mod de preparare

Rosiile se taie in doua,se asaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt,se presara zahar,sare,felii de usturoi si rozmarin;se toarna 4 linguri de ulei si se dau la cuptor sa se usuce bine cca. 2 ore.

Cascavalul se taie cuburi si se pune in borcane.Se adauga ceapa tocata,rosiile uscate, frunze de busuioc si ardeii iuti intregi.

Se amesteca supa cu otet si restul de ulei si se toarna in borcane;se pun in final boabele de piper ,si se lasa sa se marineze.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise