Cascaval marinat (2 borcane de 450ml)

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300g rosii cherry
  • 2 lingurite zahar
  • 2 lingurite sare
  • 2 catei de usturoi
  • frunze de rozmarin tocate
  • 150 ml ulei
  • 2 cepe
  • busuioc
  • 2 ardei iuti
  • 300g cascaval moale
  • 100ml supa
  • 4 linguri otet
  • piper boabe

Mod de preparare

Rosiile se taie in doua,se asaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt,se presara zahar,sare,felii de usturoi si rozmarin;se toarna 4 linguri de ulei si se dau la cuptor sa se usuce bine cca. 2 ore.

Cascavalul se taie cuburi si se pune in borcane.Se adauga ceapa tocata,rosiile uscate, frunze de busuioc si ardeii iuti intregi.

Se amesteca supa cu otet si restul de ulei si se toarna in borcane;se pun in final boabele de piper ,si se lasa sa se marineze.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise