Feliati cascavalul, cu lungimea originala a produsului si latimea de 1,5 cm.
Tavaliti feliile in oul batut bine (in care s-a strecurat si putina sare), apoi in faina pentru care ati optat si le asezati in cele din urma in uleiul incins (1/2 ulei, 1/2 unt- daca se doreste; cantitatile sunt la alegere, se recomanda folosirea a cel putin 20 g de ulei)si se prajesc, pe fiecare parte cca 20 secunde.
Repetati scena cu toate feliile, apoi asezati-le pe un pat de servetele pentru a sustrage o parte din ulei.Daca doriti le puteti servi de pe un platou de salata si rosii.
*** Daca se doreste boia, aceasta se adauga in faina.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise