Caserole de pui si carnati

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr carnati de porc
  • 2 cepe taiate in 4
  • 4-5 bucati de pui sau aripi
  • 2 catei de usturoi pisati
  • 3 linguri de faina
  • 350 ml zeama de carne
  • 4 linguri bulion
  • 1 pahar de vin rosu
  • 2 foi dafin
  • 100 gr sunca felii

Mod de preparare

Prajim ceapa si carnati 6-7 min dupa care adaugam bucatile de pui si mai prajim 8-10 min, adaugam ciupercile si usturoiul si mai lasam 2-3 min. Scoatem carnatii si ii taiem rondele, dupa care adaugam faina si zeama de carne, bulionul, vinul si patrunjelul si le lasam sa dea un clocot amestecand continuu. La sfarsit adaugam sunca si le servim cu paste, orez etc.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise