Caserole de pui si carnati

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr carnati de porc
  • 2 cepe taiate in 4
  • 4-5 bucati de pui sau aripi
  • 2 catei de usturoi pisati
  • 3 linguri de faina
  • 350 ml zeama de carne
  • 4 linguri bulion
  • 1 pahar de vin rosu
  • 2 foi dafin
  • 100 gr sunca felii

Mod de preparare

Prajim ceapa si carnati 6-7 min dupa care adaugam bucatile de pui si mai prajim 8-10 min, adaugam ciupercile si usturoiul si mai lasam 2-3 min. Scoatem carnatii si ii taiem rondele, dupa care adaugam faina si zeama de carne, bulionul, vinul si patrunjelul si le lasam sa dea un clocot amestecand continuu. La sfarsit adaugam sunca si le servim cu paste, orez etc.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise