castraveciori bulgaresti

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Borcane de 800 ml,
  • 100 ml otet,
  • 2 lingurite zahar,
  • o lingurita de sare,
  • ceapa,
  • o jumatate,
  • piper,
  • foi dafin,
  • usturoi,
  • marar uscat,
  • boabe mustar.

Mod de preparare

Castravetii se aranjeaza cat mai bine in borcan. Se pun otetul si celelalte ingrediente si se completeaza cu apa.

Dupa ce se leaga la gura se pune la Bain Marie si se fierb timp de 5 minute.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise