Castraveti in otet

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (pt un borcan) otet in bocat de 2 degete
  • 7 castraveti
  • rondele de morcov
  • rondele de ceapa
  • boabe de piper
  • boabe de mustar
  • 1 lingurita sare
  • o lingurita zahar
  • apa.

Mod de preparare

Se pune otetul in borcan de 2 degete, apoi castravetii, sarea si zaharul, boabele de mustar si de piper, rondelele de ceapa si de morcov. Apoi se aduga apa pana se umple borcanul. Se sigileaza capacul, apoi se pune la fiert 15 minute.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise