Castraveti in otet

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru un borcan de 800g este nevoie de:
  • 6-8 castraveciori
  • 1 lingurita sare
  • 2 lingurite zahar
  • 4 lingurite otet
  • boabe ienibahar
  • boabe piper
  • 1 floare marar
  • 1 morcov
  • usturoi

Mod de preparare

Se curata castravetii si se taie la ambele capete.

Se pun in borcan si se adauga morcovul taiat rondele, usturoiul taiat felii,floarea de marar, piperul boabe si ienibaharul boabe, sarea, zaharul si otetul.

Se umple cu apa.

Se sigileaza si se lasa la sterilizat in cuptorul incins cam 5-7 minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise