Castraveti in otet

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru un borcan de 800g este nevoie de:
  • 6-8 castraveciori
  • 1 lingurita sare
  • 2 lingurite zahar
  • 4 lingurite otet
  • boabe ienibahar
  • boabe piper
  • 1 floare marar
  • 1 morcov
  • usturoi

Mod de preparare

Se curata castravetii si se taie la ambele capete.

Se pun in borcan si se adauga morcovul taiat rondele, usturoiul taiat felii,floarea de marar, piperul boabe si ienibaharul boabe, sarea, zaharul si otetul.

Se umple cu apa.

Se sigileaza si se lasa la sterilizat in cuptorul incins cam 5-7 minute.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise