CASTRAVETI MURATI

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 linguri de otet
  • 1 lingura zahar
  • 1 lingurita sare
  • piper
  • boabe de mustar
  • foi de dafin
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • castraveti

Mod de preparare

Se pun castravetii taiati in 4 pe lung in borcane de 800 g. Se pune otetul peste castraveti in borcan, zaharul, sarea, piperul, foile de dafin, boabele de mustar, ceapa taiata rondele, morcovul taiat rondele. Se sterilizeaza timp de 15 minute dupa ce da in clocot.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise