Castraveti murati

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru un borcan de 3 kg/l:
  • Apa se face:
  • -800 ml apa rece
  • -250 ml otet de muraturi
  • -3 linguri de sare pt muraturi
  • -4 linguri de zahar
  • -pe fundul borcanului se pune marar si cimbru
  • -morcov taiat rondele
  • -ceapa taiata pestisor
  • -usturoi
  • -frunze de telina
  • -boabe de mustar
  • -boabe de piper
  • -ardei iute si conopida dupa preferinta

Mod de preparare

Se cladesc castraveti in borcan si se pun ingredientele apoi apa.

Se da la duntulit si cand se schimba culoarea castravetilor se iau.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise