castraveti murati pentru consum imediat

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • In functie de marimea castravetilor pentru fiecare 10 l de apa se vor lua de la 400 de grame pt castraveti marunti pana la 600 de grame pt cei mari
  • de sare.

Mod de preparare

Castravetii alesi pentru murat se spala, se aseaza in vase, punand inte ei un rand de marar si usturoi si se toarna deasupra saramura. Pentru a grabi muratul se recomanda sa se taie varfurile castravetilor, iar dupa ce au fost asezati in vas, sa se toarne peste ei saramura fierbinte. Castraveti astfel pusi la murat sunt gata peste cateva zile.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise