Castraveti umpluti

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente: 2 castraveti mai mari,
  • 60 g ulei,
  • 1 ceapa,
  • sare,
  • piper,
  • zahar,
  • otet,
  • zeama concentrata de carne,
  • 20 g faina,
  • 1/4 l smantana acrisoara.
  • Pentru umplutura: 250 g carne tocata (porc+vita),
  • 1 ceapa,
  • 1 chifla veche,
  • 1 catel de usturoi,
  • 1 ou,
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare

Se curata castravetii de coaja, se taie in doua pe orizontala si se scobeste miezul cu o lingurita. Se sareaza si se pipereaza pe dinauntru si pe dinafara, se stropesc cu otet si se lasa o ora sa se patrunda. Din ingredientele indicate anterior, se prepara umplutura si se umplu castravetii. Se prajeste ceapa taiata marunt in uleiul incins, se adauga castravetii, se sting cu zeama de carne (Knorr+apa) si se lasa sa fiarba incet, cu capac, aproximativ 30 de minute. Se amesteca smantana cu faina, se toarna peste castraveti, se adauga putin otet si zahar (dupa gust) si se servesc fierbinti.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise