cataif

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 punguta cu fidea
  • 0,500 zahar
  • 0,500 apa
  • 1 L frisca

Mod de preparare

fideaua se coace in cuptor

din zahar si apa se face un sirop (fiert)

se scufunda fideaua in sirop pt 1-2 minute,se scurge si se pune la uscat

se bate frisca

asamblarea prajituri

fideaua se imparte in doua

bucatile mai aspectoase se pastreaza pt decorarea prajituri,cu celelalte se tapeteaza fundul tavitei in care montam prajitura ,peste ele se pune frisca deasupra se pun bucatile de fidea pe care le-am pastrat pt decor

se face cite o avelina din frisca(mot)

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise