cataif

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 punguta cu fidea
  • 0,500 zahar
  • 0,500 apa
  • 1 L frisca

Mod de preparare

fideaua se coace in cuptor

din zahar si apa se face un sirop (fiert)

se scufunda fideaua in sirop pt 1-2 minute,se scurge si se pune la uscat

se bate frisca

asamblarea prajituri

fideaua se imparte in doua

bucatile mai aspectoase se pastreaza pt decorarea prajituri,cu celelalte se tapeteaza fundul tavitei in care montam prajitura ,peste ele se pune frisca deasupra se pun bucatile de fidea pe care le-am pastrat pt decor

se face cite o avelina din frisca(mot)

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise