Catina cu miere de albine

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg catina
  • 1 kg miere de albine naturala

Mod de preparare

Spalam fructele, le curatam si le lasam pe un servet cam o ora, sa se scurga foarte bine.

Asezam catina in borcan (umplem aproape 3/4 din borcan)

Completam cu miere de albine. Lasam sa se aseze cateva ore, apoi adaugam miere astfel incat sa acopere fructele cu un deget de miere. Lasam la intuneric o saptamana, apoi se ia in fiecare dimineata cate o lingurita de fructe si miere.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise