Catina cu miere

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1,5 kg catina
  • 1 borcan si jumatate miere naturala (borcan de 800 gr)

Mod de preparare

Catina o curatam bine de codite, o spalam cu apa calduta si o punem intr-o sita la scurs.

Bobitele scurse le trecem prin blender.

Pasta obtinuta o amestecam cu mierea, punem totul intr-un vas, amestecam din cand in cand, apoi dam la rece pana a doua zi.

Daca nu va plac semintele sau sa simtiti bucati de fructe, puteti trece prin sita pasta de catina si siropul rezultat sa il amestecati cu miere.

A doua zi, punem preparatul in borcane si il dam la rece.

In fiecare zi, timp de 10-14 zile, agitam borcanele.

Dupa acest timp catina cu miere este numai buna de consumat.

Sa fiti sanatosi ca asta este cel mai important!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise