Catina cu miere

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1,5 kg catina
  • 1 borcan si jumatate miere naturala (borcan de 800 gr)

Mod de preparare

Catina o curatam bine de codite, o spalam cu apa calduta si o punem intr-o sita la scurs.

Bobitele scurse le trecem prin blender.

Pasta obtinuta o amestecam cu mierea, punem totul intr-un vas, amestecam din cand in cand, apoi dam la rece pana a doua zi.

Daca nu va plac semintele sau sa simtiti bucati de fructe, puteti trece prin sita pasta de catina si siropul rezultat sa il amestecati cu miere.

A doua zi, punem preparatul in borcane si il dam la rece.

In fiecare zi, timp de 10-14 zile, agitam borcanele.

Dupa acest timp catina cu miere este numai buna de consumat.

Sa fiti sanatosi ca asta este cel mai important!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise