Ceafa de porc cu usturoi la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 bucati ceafa de porc
  • 1 usturoi
  • ulei
  • boia
  • piper
  • sare
  • 5 cartofi
  • 2 morcovi.

Mod de preparare

Se bate un pic ceafa de porc. Intr-o farfurie se amesteca usturoiul pisat, cu ulei, sare, piper, si boia. Se unge carnea bine cu compozitia de usturoi obtinuta. Se lasa sa stea cam 20 min la frigider. Se curata cartofii si morcovii si se taie rondele. Se aseaza intr-o tava unsa cu ulei, ceafa in mijloc, si cartofii cu morcovii in jurul carnii. Se da la cuptor pentru aprox 50 min. Se scoate si se orneaza cu patrunjel verde tocat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise