CEAPA UMPLUTA

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 cepe mari
  • 200g ciuperci
  • 250g carne tocata de manzat(sau ce va place)
  • 1 lingurita pasta de tomate
  • 2 linguri orez
  • 100ml supa de carne
  • 1 ou
  • 2-3 linguri ulei
  • 50ml supa de carne(sau apa)
  • 2-3 catei de usturoi
  • patrunjel vere,tarhon,cimbru
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se curata cepele de primul invelis,apoi se oparesc in apa clocotita cu sare circa 1 minut.Se taie capacelul si cu ajutorul unei lingurite se scoate miezul cu mare atentie sa nu se rupa foile de ceapa.

Intr-o cratita se adauga uleiul,carnea tocata,ciupercile tocate marunt,miezul de la ceapa tocat tot marunt,orezul,si pasta de tomate si se calesc impreuna cu 100 ml supa de carne,pana scade tot sosul.Se lasa sa se racesca compozitia si se adauga oul putin batut,usturoiul pisat si condimente,dupa gust.Cu acest amestec se umple cepele.Se pun intr-o tava de iana unsa cu puitin ulei si 50ml supa de carne se dau la cuptorul incins pentru 20-30 de minute.

Se servesc cu garnitura de ciperci intregi fripte la gratar,sau orice altceva va place.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise