Ceau-Ceau.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200gr. unt
  • 200gr. zahar
  • 200gr. nuci pisate (farimate cu facaletul
  • nu date prin masina de tocat)
  • 200gr. faina
  • 6oua
  • rom
  • vanilie.

Mod de preparare

Se freaca untul cu zaharul, se adauga nucile cu faina, cacao si cele 6 albusuri batute spuma, romul si vanilia. Se tapeteaza forma cu pesmet si se toarna compozitia. Se coace la foc incet. Cind s-a copt putin, se scoate din cuptor si se pune deasupra cele 6 galbenusuri frecate cu 200gr. zahar pudra, apoi se pune din nou la cuptor si cind s-a intarit crema de deasupra, se scoate din cuptor si se taie cu cutitul patratele sau cubulete. Pofta mare!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise