Chec

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • 18 linguri zahar
  • 18 linguri ulei
  • 18 linguri faina
  • 18 linguri lapte
  • 1 praf copt
  • 1 cana nuca
  • 2 ling cacao

Mod de preparare

Se freaca ouale cu zahar apoi se adauga uleiul, laptele, faina, praf de copt si nuca.

Se tapeteaza o tava cu hartie pergament si se pune o parte din aluat. Celalalt se amesteca cu cacao si se pune peste celalalt.

Se introduce la cuptor la foc mic.

Se verifica cu o scobitoare daca este gata.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise