CHEC

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 7 OUA
  • 300G ZAHAR
  • 200G FAINA
  • JUMATATE PLIC PRAF DE COPT
  • 14 LINGURI DE APA CLOCOTITA
  • ESENTE

Mod de preparare

SE SEPARA ALBUSUL DE GALBENUS,ALBUSURILE SE BAT PANA SE OBTINE O SPUMA SI SE ADAUGA JUMATATE DIN CANTITATEA DE ZAHAR,GALBENUSURILE SE AMESTECA CU ZAHARUL RAMAS IAR IN TIMPUL AMESTECULUI SE ADAUGA TREPTAT 14 LINGURI DE APA CLOCOTITA.

DUPA CE SE TOPESTE ZAHARUL SE ADAUGA IN GALBENUS FAINA SI PRAFUL DE COPT.

SE AMESTECA ALBUSUL CU GALBENUSUL.

SE DA LA CUPTOR 30 DE MINUTE.

POFTA BUNA

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise