Chec aperitiv

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr. faina
  • 100 gr. masline
  • 300 gr. sunca
  • 200 ml. lapte
  • 5 felii gogosar murat
  • 1 pliculet praf de copt
  • 200 gr.cascaval
  • sare
  • piper
  • 3 linguri de ulei
  • 5 oua

Mod de preparare

Amestecam faina cu praful de copt.Mixam ouale pana devin spuma,adaugam laptele si faina si amestecam bine.

Peste aceasta compozitie adaugam sunca,gogosarii,maslinele,cascavalul-toate taiate cubulete-sarea,piperul si uleiul.

Acasta compozitie rezultata o tunam intr-o forma tapetata cu hartie de copt si lasam la cuptor in jur de 45 de minute.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise