Chec aperitiv

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 oua
  • 4 lg faina
  • 150 g salam (poate fi si sunca sau parizer)
  • 1/2 plic praf de copt
  • jumatate ardei rosu sau verde taiat bucatele
  • cateva masline
  • condimente dupa gust.

Mod de preparare

Cascavalul se da pe razatoarea mica, salamul se taie cubulete eu am pus jumatate salam ,jumatate sunca,ardeiul se taie si el bucatele si la masline se scot samburii,cam un pumn de masline.

Albusurile se bat spuma cu putina sare, se aduga galbenusurile, apoi faina si praful de copt amestecand de jos in sus. Se mai pun mezelurile si celelalte ingrediente, se amesteca usor si se mai adauga dupa aceea condimentele. In tavita de chec pe care am uns-o cu unt si tapetat cu faina, am pus toata compozitia si am dat la cuptorul preincalzit in jur de 30 minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise