Chec aperitiv

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g mezeluri
  • taiate cubulete
  • 150 g faina
  • 150 ml lapte
  • 4 oua
  • 4 linguri ulei
  • 1 praf de copt
  • ardei rosu taiat cubulete
  • 1 castravete murat
  • taiat si el cubulete
  • morcov fiert
  • mazare
  • ciuperci
  • verdeata
  • sare si piper

Mod de preparare

Se amesteca faina cu praful de copt.Galbenusurile se amesteca impreuna cu uleiul, laptele, mezelurile, legumele si verdeata. Albusurile batute bine spuma, se adauga si ele , apoi faina.Daca e prea moale , se mai pune faina, daca e prea tare , se adauga lapte.

Intr-o forma de chec unsa si tapetata cu foaie( hirtie) de copt , se pune compozitia la cuptor pentru 40-50 de minute, se incearca tot cu scobitoarea daca e gata.

Se lasa la racit, dupa care se poate taia.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise