chec aperitiv

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua ,
  • 1/2 ardei gras rosu si verde
  • 200 gr.ciuperci
  • 1 rosie
  • 2 cepe mari
  • bacon sau sunca presata
  • sare,piper

Mod de preparare

se calesc bine ceapa,ardeiul ,ciupercile,rosia apoi baconul toate au fost taiate cubulete in prealabil,se lasa putin la racit si separat se face compozitia ca la chec ,se separa albusurile de galbenusuri si se bate spuma apoi se adauga faina sa fie un pic mai groasa ca de obicei se adauga un praf de copt,apoi se combina amindoua compozitii,deasupra se presara cascaval ras,iese delicios.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise