Chec aperitiv cu carne

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 1 piept de pui;
  • - 200g bacon;
  • - 200g ciuperci;
  • - 100g masline;
  • - 2 rosii;
  • - 1 morcov;
  • - 1 ardei gras;
  • - 1 ceapa mare;
  • - 100g unt;
  • - 3 oua;
  • - 5 linguri faina;
  • - sare, piper

Mod de preparare

Pieptul de pui se fierbe si se toaca marunt.

Ceapa se toaca marunt si se caleste in putin ulei de masline. Se adauga apoi morcovul, ardeiul si rosiile tocate marunt la calit.

Se amesteca cubuletele de piept de pui cu baconul, ciupercile, maslinele taiate rondele cu toata compozitia tocata.

Se bat ouale cu untul pana devine o pasta cremoasa, apoi se adauga faina treptat, dupa care amestecam toate componentele pana la omogenizare.

Se toarna compozitia intr-o tava de chec, unsa bine cu unt, si se lasa la foc potrivit timp de 50 min.

Se consuma rece si este un aperitiv foarte gustos pentru mese festive.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise