Chec cu albusuri

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cana cu albusuri
  • 1 cana cu zahar
  • 1 cana cu faina
  • 1/2 cana pudra de migdale
  • esenta de migdale
  • 1 lingurita praf de copt
  • 50 g fulgi de ciocolata
  • 2 linguri cacao
  • sare

Mod de preparare

Se bat albusurile spuma tare impreuna cu un praf de sare, zaharul si esenta de migdale; se adauga apoi faina amestecata cu praful de copt, pudra de migdale si se incorporeaza usor cu miscari verticale.

Se rastoarna in tava sau orice alta forma de silicon jumatate din compozitie, deasupra se presara fulgii de ciocolata, apoi se acopera cu restul de aluat care a fost amestecat cu cacao.

Se lasa la copt 30 minute fara sa se deschida usa cuptorului, iar dupa ce s-a racit se rastoarna si se pudreaza.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise