Chec cu banane si nuci

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 125g unt moale
  • 3/4 ceasca zahar
  • 1/2 ceasca nuci tocate
  • 1 3/4 ceasca faina
  • 2 oua batute
  • 3 banane mari zdrobite cu furculita
  • 1 lingurita bicarbonar
  • 2-3 linguri lapte
  • 1 lingura apa fierbinte

Mod de preparare

Se amesteca untul zaharul si apa.

Se adauga ouale pe rind si apoi bananele.

Bicarbonatul se dizolva in lapte si se adauga la compozitia de banane ;se adauga faina.

Se adauga nucile.

Se da la cuptor (in tava unsa si tapetata) la 180*C pentru aproximativ o ora (pina un cutit sau un pai infipt in chec iese curat).

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise