chec cu cascaval si carne

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 300 g de faină
  • 100 g salam (de orice fel)
  • 100 g de cascaval
  • 4 oua fierte
  • patrunjel verde tocat
  • 15 g de drojdie
  • sare.

Mod de preparare

Se face un aluat din 300 g de faina, 15 g de drojdie, sare si apa pentru a se obţine un aluat ceva mai tare.

Se lasa la crescut.Intre timp se da cascavalul pe razatoare, se taie salamul cubulete mici, se dau si ouale fierte pe razatoare, se adauga patrunjelul tocat si se amesteca toate cu aluatul pana se omogenizează.

Se mai lasa la crescut vreo jumătate de ora.

Se icalzeste cuptorul si se unge o tava de cozonac cu ulei sau margarina.

Se pune aluatul in tava si se mai lasa sa creasca cca 15-20 de minute, apoi se da tava la cuptor si se coace 35-40 de minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise