CHEC CU CIOCOLATA

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -8 oua
  • -250 g zahar pudra
  • -4 linguri de faina
  • -120 g nuci( taiate cu cutitul)
  • -60 g ciocolata( topita pe aburi)
  • -1 pachet zahar vanilat
  • -mirodenii( esenta de rom sau vanilie)

Mod de preparare

Galbenusurile se freaca cu zaharul si ciocolata calduta pana se ingroasa compozitia.Se adauga treptat faina zaharul vanilat,mirodeniile, nucile si se amesteca bine.Se incorporeaza apoi albusurile batute spuma.Compozitia se pune in forma de chec unsa cu unt si tapetata cu faina si se coace la foc potrivit timp de 30-35 min.Se scoate din cuptor , se lasa sa se raceasca si se pudreaza cu zahar .

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise