Chec cu ciocolata si vin rosu

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g unt, 200 g zahar, un zahar vanilat, o lingura scortisoara, 4 oua, 2linguri rom, 2 linguri cacao, 250 g faina, un praf de copt, 150 g fulgi de ciocolata, 50 ml vin rosu.
  • pentru glazura: 150 g ciocolata alba.

Mod de preparare

Se amesteca untul cu zaharul si zaharul vanilat foarte bine. Se adauga ouale pe rind si apoi restul ingredientelor. Se pune in tava tapetata cu faina si se coace 60 min la foc potrivit.

Tava trebuie sa fie lunga de 30 cm. Se lasa sa se racesca si se acopera cu glazura.

Se serveste rece taiat felii potrivite.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise