Chec cu glazura de ciocolata

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua
  • 180 g zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • scortisoara
  • 50 g unt
  • 90 g ciocolata fulgi
  • 100 g faina
  • un praf de copt
  • 100 g alune tocate.

Mod de preparare

Se amesteca cu robotul de bucatarie ouale cu zaharul si zaharul vanilat. Se adauga ciocolata, alunele, mirodeniile si faina amestecata cu praful de copt. Se pune in tava de chec unsa si tapetata cu faina si se coace 50 min la 190 grade. Rece se imbraca in glazura de ciocolata.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise