Chec cu jambon

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 7 oua
  • 7 linguri faina
  • 100g jambon
  • 150g cascaval
  • 100g masline negre fara samburi
  • 1 plic praf de copt
  • 1 lingurita busuioc
  • sare

Mod de preparare

Se bat albusurile spuma cu un praf de sare.Se adauga galbenusurile frecate separatapoi faina amestecata cu praful de copt.Jambonul se taie cubulete mici,cascavalul se rade si maslinele se taie rondele dupa care toate se adauga in compozitia de dinainte.Se unge o tava cu unt se tapeteaza cu faina si se toarna compozitia in ea.Pe deasupra checului se presara busuioc si se coaca checul la foc potrivit 40 min pana c incercat cu o scobitoare nu se mai ia nimic de pe ea.Se lasa sa se raceasca si apoi se scoate din tava.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise