Chec cu morcov

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 oua
  • 1 1/4 ceasca ulei
  • 2 cesti zahar tos
  • 2 lingurite esenta de vanilie
  • 2 cesti faina
  • 2 lingurite baking soda
  • 2 lingurite praf de copt
  • 1/2 lingurita sare
  • 2 lingurite pudra de scortisoara
  • 3 cesti morcov ras
  • 1 ceasca nuci tocate
  • Pentru glazat(frosting)
  • 1/2 ceasca unt moale
  • 1 cutie crema Philadelphia sau mascarpone
  • 300g zahar pudra
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 1 ceasca nucinesarate(arahide ,migdale..etc)
  • 1/2 ceasca unt moale

Mod de preparare

Se unge o forma cu unt si se tapeteaza cu faina.

Se incalzeste cuptorul la 175*C.

Intr-un vas adinc se bat ouale, uleiul, zaharul si vanilia. Se adauga faina, praful de copt, baking soda, sarea si scortisoara.

Se adauga morcovul ras si nucile.

Se da la cuptor pentru 45-50 min (se incearca cu o scobitoare care infipta in chec trebuie sa iasa curata).

Se lasa sa se raceasca in tava 10 min.

Daca vrem putem glaza cu

-se combina untul, brinza, zaharul pudra si vanilia, batind pina se obtine o crema pufoasa. Se adauga nucile si se imbraca checul cu crema obtinuta.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise