Chec cu rahat

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 linguri iaurt
  • 6 linguri ulei
  • 6 linguri zahar pudra
  • 400 gr. faina
  • coaja rasa si zeama de la o lamiie
  • ½ plic praf de copt
  • 6-7 bucati de rahat; citeva picaturi de ulei si putina faina
  • pentru uns si tapetat tava

Mod de preparare

Se bate iaurtul bine cu uleiul si zaharul, se adauga coaja de lamiie si praful de copt stins cu zeama de lamiie si se incorporeaza treptat faina. Compozitia se toarna intr-o forma unsa bine si presarata cu faina. Se pune pe deasupra rahatul taiat bucatele si se da la cuptor la foc potrivit pentru 40-45 minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise