Chec de carne cu ciuperci

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg carne de vita tocata
  • 250g ciuperci proaspete tocate(se pastreaza 6 din ele intregi)
  • 100g pesmet
  • 100g ceapa tocata
  • 120ml ketchup
  • 2 oua batute
  • sare,piper

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul

Se amesteca ,carnea,ciupercile,pesmetul,ceapa , sarea ,piperul,ketchup ,oul,

Intr-o tava unsa se rastoarna jumatate din compozitie ,se pun in sir cele 6 ciuperci pastrate(cu palaria in jos),se pune restul de compozitie si se apasa bine

Se da la cuptor 1h 45 min

Se poate presara in ultimile 20 min de stat la cuptor brinza rasa

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise