Chec de ciocolata

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cani zahar
  • 2 cani faina
  • 1 cana lapte
  • 1 pachet margarina
  • 3 oua
  • 4 linguri cacao
  • 1 praf de copt
  • nuci
  • sare

Mod de preparare

Se fierbe laptele, zaharul si cacaoa. Cand e caldut se amesteca cu telul pe rand galbenusele, margarina, faina, praful de copt stins cu zeama de lamaie si sarea. Se incorporeaza albusurile batute spuma. Se presara deasupra nuci bucati. Se toarna in 2 tavi de chec tapetate cu faina si se da la cuptor la foc iute aprox. 30 min.

Se pudreaza feliile cu zahar sau se face glazura de ciocolata.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise