Se pune intr-o cratita 3 cani zahar, 6 linguri de cacao, un pach. unt si o cana de lapte. Se asaza pe foc 15min pana se fierbe compozitia si se ingroasa putin, se adauga zahar vanilat. Se da vasul la o parte de pe foc si se opreste o cana din compozitie. Se adauga peste cea ramas cate un galbenus si se pune praf de copt stins cu otet. Se adauga treptat 3 cani de faina, iar apoi albusurile batute spuma.
Se toarna compozitia in forma si se tine la cuptor 20 ‘.
Cand se scoate de la cuptor se toarna glazura de ciocolata (cana oprita). Se toarna peste checul fierbinte se baga la frigider 12 ore dupa care se serveste.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise