Intr-un vas da 2 kg. se pune zaharul, cacaoa, laptele si margarina la foc mic si se amesteca pana se topeste zaharul si margarina. Dupa ce clocoteste, se lasa 3-4 min. Din compozitie se opresc 14 linguri intr-un ibric, pentru glazura. Restul de compozitie se lasa sa se racoreasca putin si apoi se pune cate un galbenus de ou, faina cate putin, pana se termina, si la sfarsit se pun albusurile batute spuma si praful de copt nestins. Atentie: cand se toarna albusurile, se amesteca bine cu o lingura, de sus in jos. Se pune compozitia in doua tavi tapetate si se coace la foc potrivit cam 25-30 min. Cand checul este copt, se scoate din cuptor si se toarna glazura incalzita. Se poate pune nuca pisata sau nuca de cocos.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise