CHEC DE MORCOVI PICANT

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceasca miere
  • 1 ceasca ulei de masline
  • 1 ceasca margarina
  • 250 gr morcovi rasi
  • 1 lingurita coaja de portocala rasa
  • 1 ceasca iaurt
  • 2 oua batute
  • 11/2 linguri seminte de mac
  • 1 lingurita scortisoara
  • 3 linguri stafide negre, inmuiate in apa
  • 170-180 gr faina
  • 1 lingura praf de copt

Mod de preparare

1. Se preincalzeste cuptorul la 180gC. Se unge cu unt o tava de chec rotunda (20 cm diametru).

2. Seia uncastron mare si se pun in el uleiul de masline, margarina si mierea. Se amesteca bine pâna se obtine o pasta omogena. Se adauga iaurtul, mirodeniile, coaja de portocala rasa si se amesteca in continuare manual sau cu mixerul pâna la obtinerea unui

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise