Chec de post cu portocale

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pahare de zahar
  • 1 pahar de ulei floarea soarelui
  • 1 pahar de apa minerala
  • 2 pliculete de vanilie
  • 1 pahar de suc de portocale(natural)
  • razarura de portocala
  • 4 pahare de faina
  • 1 plic de praf de copt

Mod de preparare

- intr-un vas se pun toate ingredientele si se amesteca, cu exceptie faina si praful de copt care se amesteca separat in alt vas si se adauga peste copmpzitia obtinuta in primul vas.

- se tapeteaza ( cu unt si faina) formele in care le coacem ,se pune compozitia in forme (lasand 2 degete spatiu pentru crescut ).

- se da la cuptor preancazit 1 ora, 170-180 de grade.

- se presara cu zahar pudra suprafata inainte de servire.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise