Chec delicios glazurat

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pentru doua checuri:
  • 6 oua
  • 1 pachet margarina/sau 250g.unt
  • 1 cana si jumatate zahar
  • 3 cani faina cernuta
  • 1 praf de copt ruf
  • un praf de sare
  • 1 fiola ruf de vanilie,una de lamaie si una de rom
  • 1 plic de glazura decor de cacao de la dr.oetker

Mod de preparare

Spumati margarina cu zaharul, adaugati ouale pe rand, amastecati praful de copt cu faina si o adaugati cernuta, puneti aromele. Ungeti vasul in care doriti sa faceti checul cu unt sau margarina si puneti aluatul. Il dati la cuptor pentru 40 min. la 180gr. Scoateti usor din forma, puneti pe platou, pregatiti glazura cum scrie pe plic si glazurati checul. Sta foarte bine la temperatura camerei, nu trebuie sa-l pastrati in frigider.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise